tisdag 15 maj 2012

1000 av varje

Det kom ett paket idag. Nu ska här bli ordning! Vi har letat länge och överallt, men till slut hittade vi ett företag i England som hade det vi behövde. Vi ska märka upp växterna i stugan med enhetliga skyltar. Aldrig mer orangea, rosa, röda och vita etiketter som sticker upp här och där. Helst hade vi velat ha skyltar i metall, men det hade kostat en hel förmögenhet och någon sådan har vi inte, så det fick bli svarta skyltar i plast.

004 korr Skyltar och etiketter Daniel Grankvist

De är tillräckligt diskreta och små för att inte lysa alltför mycket, men ändå tillräckligt stora för att rymma långa växtnamn. Samtidigt beställde vi också 1000 vita etiketter till sådder och småkrukor. De kommer att räcka länge hoppas jag. Det finns inget mer irriterande än att etiketterna tar slut mitt när man håller på och märker upp sådder och annat.

6 kommentarer:

Anna sa...

Oj! Nu kan du så och plantera mycket :) Fint med svarta skyltar!

Anjas Hill sa...

Tusen tack för tipset!
Precis vad jag behöver.
Tog du dem med måtten 5.5 x 3.5 ?

/Anja

Daniel sa...

Ja, i sommar har vi tänkt plantera mycket, men vi får väl se vad vi hinner.

Vi köpte de som var 5,5x3,5. De var billigast dessutom. De är ganska mjuka i plasten, men känns helt ok.

Ruben sa...

Svart är en diskret färg, så de skall nog bli bra i rabatten.

Ha det gott!
/Ruben

Hans sa...

Det ser ut som om du är redo att märka alla växter i trädgården. Perfekt att ha alla dessa, för det blir besvärligt om man slarvar med uppmärkningen av växter i kruka och trädgård, jag själv glömmer snabbt vad som planterades om jag inte märkt upp plantan.
Ha det fint.

Daniel sa...

Det är just därför att jag glömmer som jag vill märka upp dem. Jag tror att jag kommer ihåg, men det gör jag verkligen inte. Det funkar över säsongen, men våren efter är det helt borta. Därför behövs 1000 skyltar. :-)