söndag 16 december 2012

Lucka 16: adventsljusstake med glasrundlar

Bakom dagens lucka gömmer sig ännu en adventsljusstake. Var den är tillverkad och vem som ligger bakom den har jag ingen aning om, men någon som läser kanske vet? Den saknar märkning helt och hållet. Fin är den hursomhelst och lite annorlunda då ljuspiporna bara funkar till lite smalare ljus, till exempel Liljeholmens höga Birgitta-ljus. Det gör den ännu mer elegant.
019 Adventsljusstake Daniel Grankvist
Det är lite trist att Birgitta-ljusen brinner rätt fort, men man kan ju byta dem allteftersom. Det är synd att inte ha en sådan tjusig adventsljusstake tänd.

5 kommentarer:

Fru Ekeby sa...

Riktigt läcker!

Anonym sa...

åh, vilken vacker adventsstake! Gårdagens pynt fick mej att plocka fram en låda med omöjliga julpynt , nej där låg inte en liknande "kula" kvar- dock annat märkligt pynt- glashänge i form av adresslapp. När det lilla pappret runt tas bort finns prydnaden där att hänga upp.
kerstiniretron

Viola_T sa...

Fina saker!
Det här är nog en av de bättre julkalendrarna jag sett på nätet - att presentera det vackra (och ibland udda) julpynt man har!
Strålande kul idé!

Daniel sa...

Tack!

Det har varit jättekul att botanisera i lådorna och det är skoj att fler än jag gillar grejerna. :-)

Snart måste jag ner i källaren igen och kolla igenom mer pynt. Lagret jag har tagit upp i lägenheten börjar snart sina.

Anonym sa...

Hej! Jag tror det är så att ljusen brinner saktare om de är kalla, så kan ju vara värt att prova att förvara dem i kylen/frysen innan de tänds.
Säkert är iallafall att de brinner saktare, ju kallare det är där de står.