söndag 23 december 2012

Lucka 23: krukstake från Syco

Om man ska vara petig är väl den här krukstaken inte ett renodlat julpynt. Den kan användas hela året om man vill, men just nu är det en av adventsljusstakarna här hemma. Med hyacinter, mossa, glitterboll och en tomte (på baksidan) blir den tillräckligt julig.
004 Syco krukstake Daniel Grankvist
Krukstaken är tillverkad i något sorts betongmaterial. Jag har sett andra liknande skapelser, men utan etikett. Kanske är det också Syco. Själv har jag till exempel en liten liten omärkt kruka som just nu hyser en ensam hyacint. Den krukan är väldigt lik i stilen. Imorgon är det julafton.

5 kommentarer:

Hällan Visningsträdgård/Ulrika sa...

Det har varit jätte intressant att följa din julkalender! Så många roliga och fina julpynt du har. Jag tittar alltid lite extra nu för tiden när vi går på loppisar. Väntar med spänning på vad som kommer i morgon?
God Jul på dig!

Fröpåsen sa...

Nämen så fin paljettbollen blev i den krukan, mot det gröna. Spännande kruka med! Synd att din julkalender snart är slut (som alla julkalendrar, de tar ju slut imorgon) :-/ så nu gäller det att njuta av tiden! /Maria

Daniel sa...

Tack! Vad kul att ni gillat kalendern!

Imorgon är det den sista luckan. Vad kan det vara? :-)

Hans sa...

Tack för den fina kalendern, den har väckt många nostalgiska minnen.

Önskar dig en God Jul!

Anonym sa...

Tack för en i mitt tycke toppenkalender!
Många ting kände jag igen och har av, men en så fantastisk kruka som denna har jag aldrig sett. Är verkligen "vill ha, vill ha" över den, så nu har jag något häftigt att leta efter bland loppisar o liknande ställe.
En riktigt GOD JUL önskar
kerstiniretron