söndag 11 mars 2012

Jag hade nästan glömt bort Karlstad

P9290018
För flera år sedan bodde vi i Karlstad. Såhär såg köket ut. Jag gillade aldrig riktigt lägenheten, förutom att den låg väldigt centralt vid Sandgrund, men nu när jag fick se bilden på köket längtar jag nästan tillbaka. Alla hibiskusarna har jag gett bort (vi har inte några söderfönster längre) och alla fina saker står inne i skåp, så man måste öppna för att se dem. Tänk om vårt nuvarande kök blev klart så vi kunde sätta upp hyllor och göra riktigt fint. Tänk att få ställa fram Ceylon-servisen och alla teakskålar och allt sånt så att man ser dem varje dag. Jag längtar tills dess.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Jag med!

Kerstin sa...

Vet du, jag har faktiskt min jättestora hibiskus i ett norrfönster, och den blommar massor flera gånger om året. Det är väl inte rakt åt norr, utan med liten dragning åt väster, så det är litet sned kvällssol precis i fönstret.

Daniel sa...

Det är musik för mina öron! Det där med mycket ljus är lite beroende på sort också. Några av de jag hade blommade med lite mindre ljus, de flesta krävde mycket.

Och när jag tittar efter så var det lite ljug att jag gett bort ALLA hibiskusar. Det stod hibiskusar i ett annat rum också. :-)

Anna - stickande trädgårdsmästare sa...

Trodde först att det var en utställingsmonter - eftersom det ser så snyggt ut!:)

Daniel sa...

Kul att du gillade det. :-)