Det är väldigt mycket vinter fortfarande trots att det har droppat från taken i flera dagar. Jag borde ha sått lite frön, men jag vet inte var jag ska ställa dem så det får vänta ett tag till. Men äta måste man ju. Och såhär i sviterna efter alla köttskandaler är det inte mer än rätt att grönsakerna får sin chans. Man kan till exempel göra Tex mex-mat av dem.
Istället för köttfärs i tortillabröden kan man ta aubergine. Tärna den fint och stek med samma kryddmix som till köttfärs. Det funkar alldeles utmärkt.
Träskålarna är ett fynd från tradera. De är märkta Digsmed Danmark. Digsmed verkar ha haft en stor produktion, men om märket finns det förvånansvärt lite att läsa. I alla fall på nätet. Däremot kan man titta på mängder av deras snygga träsaker där.
Den här skärbrädan är också märkt Digsmed Danmark. Den är så tjusig att jag inte kan med att skära på den, så den får fungera som uppläggningsfat.
Tänk at det ska vara så svårt att fylla ett tortillabröd lagom mycket. Man kan tacka tillverkaren av tortillabröden för att de var perfekt avpassade till spegeln på en Spisa Ribb-tallrik.
1 kommentar:
Oj oj oj vilka snygga träskålar! Förstår att du inte vill skära på den skärbrädan:) Det finns så mycket gott man kan göra med grönsaker men utan kött vill jag inte vara:) Ha det gott/Monne
Skicka en kommentar