måndag 23 december 2013

Julklappspapper

Det mesta vi har här hemma används på ett eller annat sätt även om det är gammalt och ömtåligt. Den principen är ganska lätt att följa med porslin, husgeråd, möbler et cetera, men vad gör man med alldeles uppenbara förbrukningsvaror som man egentligen inte vill ska försvinna? Till exempel gamla paketsnören, papperspåsar, julpapper, julklappsadresser, knäckformar och mycket annat som man bara var tvungen att köpa för att de var så vackra? Jag har svårt att bara använda upp dem utan en tanke. När de väl är förbrukade går det inte att ändra sig.

003 paketpapper

Det mesta ligger och väntar på ett rätt tillfälle. Någon gång förr eller senare kommer det till användning. Tills dess tar jag fram och tittar och ibland får jag ett il och gör något. I år kunde jag inte låta bli det otroligt snygga svarta julkappspapperet med änglar på. Det är någon meter kvar på rullen så ett litet paket fick det bli. Det är ju ändå jul.

GOD JUL

8 kommentarer:

yvobra sa...

Ja, det var riktigt fint! I övrigt har jag ingen lösning på problemet....:=))

Glädjekällans Trädgårdsblogg sa...

God Jul också till dig och de dina. Här är det mesta klar inför julen så jag har precis haft en rolig stund med att titta in på alla retrobloggarnas adventskallendrar.
Birgitta

Anjas Hill sa...

Riktigt god jul till dig Daniel! /Anja

Alen Trädgård sa...

Vilket vackert papper! Nu har lugnet lägrat sig, maten är klar, klapparna inslagna inför morgondagen:) Ha en riktigt skön jul nu:) /Monne

Helens trädgård sa...

Önskar dig Daniel en riktigt skön och fridfull God Jul!

Hällan Visningsträdgård/Ulrika sa...

Vilket dilemma! Tur att du unnade dig att använda lite för paketet blev väldigt fint!
God Jul!
Ulrika

Hans sa...

God Jul!

Anonym sa...

Ett såå snyggt julpapper hade man ju önskat man hade ett A4 av i omslagspapperspärmen.
Kerstin